Kasvohoidot ja Jalkahoidot, miesten ihonhoidot

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle.

Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää veren – kiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidikosidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Hoito timanttihionnalla 125 € + ihonpuhdistuksella 145€, toisen kasvohoidon yhteydessä 57€

DermaPen mikroneulaus

Edistyksellinen ihon mikroneulaus – Uusinta tekniikkaa ihosi hyvaksi.

• Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa
• Tasoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää raskausarpia
• Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa
• Vähemmän kipua, säädettävä neulojen pituus
• Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

 

Hoito 190 € - 220 € sis. puudutuksen (n.90 min)/ 3x sarjahoitopaketti 550€

CollagenAction

Aktiivoi ihon luonnollisen kollageenituotannon sekä herättää ja järjestää uudelleen olemassa olevan kollageenin kasvoilla ja vartalolla. CollagenAction soveltuu kasvojen-, kaulan- ja decolteen ihon hoitoon sekä käsivarsien- ja vartalon ihon kiinteyttämiseen ja venymäarpien kuten raskausarpien hoitoon. Hoidon tuloksena ihon sävy tasoittuu ja kirkastuu, iho kiinteytyy ja tasoittuu ja silottuu silminnähden. Ensimmäiset hoitotulokset ovat nähtävissä jo 3-5 päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Ainutlaatuinen kuoriva ja puhdistava mekanismi käynnistää kollageenin uudelleen järjestäytymisen ja uuden kollageenin tuotannon. CollagenAction- hoito suositellaan tehtäväksi vähintään kahdesti noin kymmenen päivän välein. Hoitotulos on jopa yhtä vaikuttava, kuin kalliilla lasereilla tehtävä kasvojen kohotus, vain edullisemmin ja ilman kipua.

Kollageenin uudelleen järjestäytyminen alkaa noin 48h kuluttua ensimmäisestä hoidosta ja luonnollinen kollageenin lisääntyminen tapahtuu 45-60 vuorokauden kuluessa. CollagenAction- hoito perustuu merestä saatavaan luonnolliseen merisieneen, joka kiihdyttää ihosolujen jakautumista ja kuolleen solukon kuoriutumista, sekä herättää kollageenin ja käynnistää kollageenisyn- teesin ihossa. Merisienelle kosmeettisena raaka-aineena haetaan patenttia ja se on yksinoikeudella käytössä CollagenAction geelissä. Merisieni partikkelit ovat erittäin huokoisia ja ne myös toimivat kuljettimina muille aineille.

Hoito 149 €, kahden hoidon setti ( hoidot 10 p välein) yht: 258€ (n. 60min / krt )

Hjeronymus – SYVÄPUHDISTAVA ERIKOISHOITO

Hjeronymus-hoito on syvävaikutteinen kemiallinen ihonpuhdistus, joka parantaa ihon epäpuhtauksia ja verenkiertoa. Menetelmä on peräisin Tanskasta, jossa Elsa Hjeronymus aloitti tuotevalmistuksen noin 60 vuotta sitten. Hoitomenetelmä soveltuu kaikille ihotyypeille ja erikoisesti akneihosta kärsiville. Hoidossa käytetään yhdistettä, joka pehmittää talitukkeumia ja miliumeja, pienentää huokosten kokoa, irrottaa ihoon kertyneitä epäpuhtauksia sekä raikastaa ihoa. Hoito normalisoi talineritystä, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee.

Ihoa puhdistava erikoisyhdiste on syvävaikutteinen ja vaikutus on pitkäkestoinen – hoidon teho säilyy iholla hoidon jälkeen jopa seuraavaan hoitokertaan saakka. Hoitoa suositellaan toistettavan sarjahoitona.

Hoito 112€, sarjana 102€/ krt (n.90min )

Hydra Facial™

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa!

Mikä HydraFacial™ on?
Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäid- en ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?
• Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
• Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
• Ihon kirkkauden/ kimmoisuuden/ kiinteyden puute
• Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentu neet ihohuoko- set (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Hoidot 99€ - 173 € Hoitoon voidaan yhdistää lymfa ja/tai timantti märkähionta

Medik8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihon- hoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farma- kologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitok- sessa.
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimais- en tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:

  • Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
  • Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
  • Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
  • Ammattimaisiin tehoihin.
  • Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
  • Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
  • Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
  • Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

PEELING-HOIDOT

Medik8 tarjoaa lajitelman peeling-hoitoja eri ihotyyppien tarpeisiin. Va- likoimassa on kuorintoja pinnallisista keskisyviin hoitoihin, ihosi tarpeiden mukaan.

MIKRONEULAUS

Medik8:n mikroneulaus on turvallinen sekä suosittu ihoa uudistava hoitomenetelmä. Neulaus soveltuu anti-age- sekä aknearpihoidoksi.

PEELING HOIDOT

AgePeel kuorinnan happokoostumus; manteli, laktoosi- ja salisylihappo- yhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita tehden ihosta kimmoisamman ja nuoremman näköisen.

whitePeel on suunniteltu kirkastamaan ja ta- soittamaan ihon väriä, vaalentamaan hyperpigmen- taatiota ja pigmenttiläikkiä, samalla estäen uusien ihosolujen tummumisen. Kuorinta sopii erityisesti aurinkovaurioisen ihon hoitoon.

betaPeel rauhoittaa nopeasti aknen aiheuttaman tulehduksen ihossa sekä avaa tukkeutuneet huoko- set ehkäisten mustapäiden syntyä. Sisältää ainut- laatuisen yhdistelmän salisyli-, laktoosi- ja azelaiini- happoa.

eyePeel silmänympärysihon kemiallinen kuorinta silottaa ryppyjä ja juonteita, sekä kiinteyttää ihoa poistaen silmäpusseja. Erittäin hellävarainen koostu- mus maito- ja mantelihappoja soveltuu käytettäväksi herkällekin silmänympärysiholle, muttei kuitenkaan liikkuvalle luomelle.

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON. Suunnitellaan hoitokokonaisuus ja tarjous hoitopaketista! Tai pyydä tarjous!

Jalkahoidot

Perusteellinen täydellinen jalkahoito
On 60 – 90 minuutin (aikavaraus aina 90 min) perusteellinen hoito jaloillesi. Hoito aloitetaan lämpimällä yrttihoitokide kylvyllä. Hoidossa käydään läpi kynnet ja niiden ongelmat, kovettumat, liikavarpaat/känsät ym. häiritsevät tai kivuliaat kohdat jaloissa. Jalkaporan avulla ja erikoisterillä kipeät pienet ja syvät kovettumat saadaan kivutta ja tarkkaan poistettua. Kynnet lakataan ja hierotaan lopuksi pehmittävä jalkavoide. 82€

EXTRA jalkahoito
sisältää kaiken edellisen sisältäen lisäksi koko säären ja jalkaterän ihon kuorinnan. 87€

Jalkahoito kestolakkauksella
sisältää pitkäkestoisen kestolakkauksen, joka kuivatetaan/kovetetaan UV valolla. Lakka ei kulu ja se voidaan näppärästi poistaa seuraavan jalkahoidon yhteydessä tai antaa kasvaa ulos. 109€

Kestolakkauksen voi tehdä myös erillisenä kynsikäsittelynä ilman jalkahoitoa. 65-75€

LCN Wilde Pedique -varpaankynsien geelaus voidaan myös sisällyttää jalkahoitoon tai tehdä itsenäisenä kynsien kaunistuksena. Geelauksessa kynttä voidaan muotoilla, jos on esim. poikkeava ulkönäkö isovarpaan kynnessä (vioittunut, pieni tai epämuotoinen) Geelaus tuo lisärakennetta kynnelle. On erittäin kestävä ja pysyvä. Kynsiin voidaan helposti tehdä koristeluja, upottaa ”timantteja” ja tehdä näyttävä ranskalainen look!

Hoidon yhteydessä isovarpaiden/varpaan kynnen korjaus  40€

Korjaus yksittäisenä hoitona 62-72 € €

Geelaus kaikille varpaille 88-137€

TODELLISET KESÄ JA LOMA HITIT VARPAILLESI! LCN KESTOLAKKAUS tietenkin myös sormien kynsille! 45-65€

RF hoidolla uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

RADIOFREKVENSSI RF -Cryo hoito

Multipolaarinen radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!
Caretech RF -Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti.
RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Toisaalta se kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin! Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Hoito soveltuu mainiosti myös silmien ympärysihon hoitamiseen ja kiinteyttämiseen. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipomut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaula auleen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja tuntuu lämpimänä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kasvot, kaula ja decollete 125€ - Silmänympäryshoito 65€

Yksilöllisesti räätälöityä ihonhoitoa!

QUATTRO – Painepuhdistus, Ilmanpaineimeytys, PDT, LED-hoito, Kylmä otsooni, Timanttihionta.

Näistä valitaan ihosi tarpeenmukainen hoitokokonaisuus.
Puhdistaa, elvyttää, raikastaa ja desinfioi.
LED -hoidolla yksinkin voi hoitaa ihon kimmoisuutta, ryppyjä, punoittavaa ihoa, ruusufinniä ja couperoosaa.
TIMANTTIHIONTA on täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeentuneelle iholle. HOITO PUHDISTAA ja PARANTAA ihon kosteudensitomiskykyä.

2 in 1 hoitokokonaisuus: 145€ - 4 in 1 hoitokokonaisuus: 180€ - Quattro + RF eli radiofrekvenssi: 160 – 230€

MEDIK8 Radiance kasvohoito

Medik8 RADIANCE kasvohoito on nautinnollinen kokemus. Medik8 sarjan tuotteilla tehtävä kasvohoito sisältää TUPLAKUORINNAN (1.bamburaekuorinta 2. entsyymipeeling) C-Tetra vitamiini ja Ludo öljy -HIERONNAN ja C -vitamiini erikoisNAAMION. Erittäin kosteuttava ja kirkastava, ihon väriä tasoittava kasvohoito sopii kaikille ihoille ja kaikkina vuodenaikoina!

60 min 118 €

ENSIKOSKETUS kasvohoito

Ihana ensikosketus kasvoille hoitolassa  tai nopea virkistys muiden hoitosarjojen väliin. Ihotyypin mukaisen kuorinnan ja erikoisnaamion, sekä kulmien muotoilun sisältävä hoito saa ihosi hehkumaan ja karheudet poistumaan. Rentouttavaa ja kaunistavaa!

45 min. hoito 49 €

Miesten hoitomenu/ Siisti selkä!

Siiisti selkä! Hoidossa selän iho kuoritaan ja puhdistetaan epäpuhtauksista. Ylimääräiset ihokarvat poistetaan tarvittaessa sokeroimalla. Naamio tai desinfioiva OZON -käsittely vielä lopuksi rauhoittamaan iho.

100 €

Miesten ihonpuhdistus

Perusihonpuhdistus miehelle

Puhdistusta ja kuorintaa kaipaavalle iholle hoito, joka tasoittaa epäpuhtauksista ja tukkeumista epätasaista ihoa. Lämmitys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto sekä naamio rauhoittamaan ja tasaamaan ihon väri.

Yksilöllisesti valittava hoitosetti ihon tarpeen mukaan.

79 - 99 €

SUIHKURUSKETUS

Solstice suihkurusketus

Sumutettava itseruskettava aine värjää ihon pinnan tasaisesti, nopeasti ja turvallisesti. Simin Solstice rusketusaine on kehitelty pohjoismaiselle iholle ja näin sävyttää ihosi todella luonnollisesti ilman kellertävää sävyä.

Kuori koko ihosi ennen suihkurusketukseen tuloasi esim. edellisenä iltana. Pukeudu löysiin tummiin vaatteisiin, ettei juuri sumutettu väri tartu vaatteisiin. Näin aineen tasainen pinta säilyy ja takaa tasaisen lopputuloksen. Värjäytyminen tapahtuu 6-8 jopa 12 tunnin ajan. Väri hiipuu pikkuhiljaa noin viikon kuluessa.

Koko vartalo 36 €/ krt/ sääret TAI decolte+ käsivarret 28 €

Exuviance happokuorinta

Exuviance happokuorinta on enemmän, kuin kuorinta. Se kuorii ihon pinnan hellävaraisesti ja edistää samalla uusien solujen tuotantoa. Ihon elastaani- ja kollageenipitoisuudet paranevat ja kosteuden sitomiskyky elpyy. Tuloksena todella raikas ja nuorekkaampi iho! Exuviance kuorinta auttaa myös ehkäisemään iho-ongelmia. Säännölliset hoidot vahvistavat ihoa ja sen suojamekanismia, mikä auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkien näkymistä. Hoidolla on erinomainen teho ilman ärsytystä. Kuorinta-aineet sopivat myös herkälle iholle!

esim. Täydellinen peeling hoito 130 €, sis. Vespera seerum, hieronta+kultanaamio+kotihoitopakkaus 1. kerralla / 3x sarja yht. 350 €

DERMAPEN CRYO, täydellinen iho!

 

Dermapen Cryo


Jäädyttämällä täydellinen iho – DermaPen Cryo

Medikaalinen Cryo eli jäädytyshoito pieniin ihon virheisiin

Medikaalinen Cryo poistaa ihon pienet virheet 
turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Laite käyttää nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen. Hoitokohtaan muodostuu hoidon jälkeen rupi, jonka alta kuoriutuu täydellinen ja virheetön iho. Hoitokohdan on annettava parantua rauhassa, vältä ylimääräistä koskettelua ja hankaamista.

HUOMIO: On suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, 
dermatofibroomat ovat lääkärin tarkastamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa.

KASVOHOIDON yhteydessä

1-2 muutosta 50€

3-4 muutosta 75€

koko patruuna 125€

ERIKSEEN otettuna

1-2 muutosta 75€

3-4 muutosta 115€

koko patruuna 150€

50€ - 150 €

TAKE TEN face lift

TAKE TEN, luonnollinen kasvojenkohotus

Menetelmä on kehitetetty kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen.

Nopea ja pysyvä veitsetön vaihtoehto! Kasvolihakset kuntoutuvat; rypyt ja juonteet loivenevat, kasvoja kohottava vaikutus on konkreetinen. Kalpeat ja väsyneet kasvot saavat nuorekkaan ja elinvoimaisen värin.

Ensimmäinen kokeilukerta 37€, Hoitokerrat á 57 €