Ripset ja Kulmat

YUMI™ Lashes

YUMI™ Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. YUMI™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. YUMI™ Lashes asiakkaat ovat poikkeuksetta ihas- tuneet uudisteneisiin ripsiinsä ja pitävät siksi YUMI™ Lashes -lookkiaan yllä säännöllisillä käynneillä valtuu- tetuissa kauneushoitoloissa. YUMI™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyt- tämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes – kauneutta silmän- räpäyksessä!

YUMILASHES 89€ ilman kestovärjäyksiä tai 113€ sis. kestovärit ripsille ja kulmille ja kulmien muotoilun Kasvohoidon yht. 100€

RevitaLash

RevitaLash® Advanced – Luonnollista kauneutta ripsillesi

JA HUOM** hinta aleni!! Nyt 139€ / ennen 159€

RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoa- van kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia. Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. RevitaLash® Advanced sisältää Athena Cos- meticsin kehittelemän ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen.

RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsien- hoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.

REVITALASH kotihoito seerumi ripsille 139 €/ Katso tarjoukset Facebookista!

LuxusLashes

LUXUSLASHES™RIPSIEN PIDENNYS – Koe viettelevien silmäripsien unelma

Tyyli ja laatu
LuxusLashes™ –ripsissä valittavanasi on monta eri pituutta (8-15 mm), tuuheutta ja kaarevuutta. Tämän vuoksi jokaisen naisen on mahdollista saada juuri sellaiset ripset, kuin hän haluaa. Synteettiset ripset näyttävät luonnollisilta. Ne ovat erittäin joustavat, pehmeät ja väriltään syvän mustat.

Edut ja kestävyys
Kun Sinulle on tehty ammattimainen ripsien pidennys, ripsivärin käyttö on historiaa. Kehittelemämme erityisliima takaa sen, että ripset pysyvät todella hyvin. Voit harrastaa liikuntaa tai uida sekä huoletta käydä päivittäin suihkussa. Ripsien pidennys pysyy saman ajan kuin silmäripsikin, joka irtoaa 2-3 kuukauden välein ja kasvaa uudelleen takaisin. Jotta saavutetaan täydellinen tuuheus, ripsiä pitää huollattaa säännöllisesti noin 3 vk:n välein. Ripsien pidennys sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

Mikä on ripsien pidennys?
Synteettiset, todella aidon näköiset ripset kiinnitetään omiin luonnollisiin ripsiin yksittäin. Luxus Lashes™ -ripsien pidennyksellä saat tuuheammat ja pidemmät ripset, jolloin silmäsi tulevat upeasti esiin. Puhdasta luxusta! Silkki- & minkkiripsillä loihdit upeat tähtisilmät. LuxusLashes™ silkki- ja minkkiripset ovat uusimman sukupolven ripset. Ne edustavat ehdotonta huippua maailmalla.

Anna itsellesikin Hollywood tähtien katse!

LUXUSLASHES ripsipidennys 130€ (120min) , huollot 60-80€

Kestopigmentointi

  • Tehdään steriilillä hygieniamoduli neulalla
  • Ennen pigmentointia työ suunnitellaan ja piirretään malli asakkaan iholle. Asiakkaan hyväksymisen jälkeen kestopigmentointi hahmotelma tehdään ja puudutetaan. Pigmentointi on näin lähes kivuton.
  • Huulipigmentoinnissa huomioitavaa : Herpesviruksen kantajan on aloitettava lääkärin määräämä sisäinen herpeksen estolääkitys tai reseptivapaa voide 1 vrk ennen huulipigmentointia.
  • Paranemisaika vaihtelee 3-7 vrk riippuen ihosta.
  • Pigmentoitua aluetta hoidetaan käsittelyn jälkeen 3-7 päivää hoitolasta hankitulla jälkihoitovoiteella.

Pigmentonti on kaksivaiheinen. 1. työkerta  ja 2. jälkivahvistus.

Käsittelyjen väli on 6-8 viikkoa – Kestopigmentoinnin pysyvyys vaihtelee ihon iästä, tyypistä ja aineenvaihdunnasta riippuen 6kk-3 vuotta!

3 D KULMAT 490 €
1. 390€ 2. 100€

SHADOW KULMAT 505 € 

SILMÄRAJAUKSET ylärajaus 490€
1. 390€ 2. 100€

SUMULINER silmärajaukset 590€ 

Silmien ylä + alarajaus 520€
1. 400€ 2. 120€
HUULIRAJAUS 490€
1. 390€ 2. 100€

Tarvittaessa lisäkäynnit 100€
Vahvistustyöt 250€ 300€ / krt

Kun KOLME pigmentoitavaa aluetta (silmät, huulet ja kulmat) samalla käyntikerralla, koko työstä 200€ ETU!

490 € - 590 € sis. varsinainen työ ja vahvistus 6-8 vk kuluttua